BAYBURT / MERKEZ - Atatürk İlkokulu

Mrt

12 Mart İstiiklal Marşı'nın kabulü ve 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıldönümünde okulumuzda çeşitli gösteriler düzenlendi. Okulumuz bünyesinde "İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma" yarışması düzenlendi, dereceye giren öğrencilere hediyeleri takdim edildi.

Mrt

Deprem farkındalığı için tatbikat çalışmaları devam ediyor.

Mrt

Halk Oyunları Yarışmaları kapsamında okulumuzun bar ekibi il 3.sü oldu.

Şbt

Okulumuz 4/A sınıfının düzenlemiş olduğu, 1/A ve Otizm/A sınıflarının katılımıyla gerçekleşen "Deney Zamanı" etkinliğimizden kareler. Etkinlikte her öğrenci kendi yaptığı deneyi sunarken, deneyin amacını da sınıf arkadaşlrına anlattı.

Şbt

6 Şubat 2023 saat 04.17'de Kahramanmaraş'da meydana gelen "Asrın Felaketi" nin yıldönümünde okulumuzda tatbikat yapıldı. Meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı anmak için saygı duruşunda bulunuldu, İstikalal Marşı okundu. Deprem şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda düzenlenen program ile kutlandı.

Ekm

Okulumuza İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından "Çocuk Oyunları Alanı" yapıldı.

Mehmet BİRİNCİ - Okul Müdürü

1969 yılında Bayburt´un Maden Nahiyesinde doğdum. İlkokulu Maden Nahiyesinde, Ortaokulu Bayburt Ortaokulunda, Liseyi Bayburt Ticaret Meslek Lisesinde okudum. 1989 yılında 100. yıl Üniversitesi Eğitim Enstitüsünü bitirdim. Aynı yıl Şanlıurfa- Siverek İlçesi Yumrutepe Köyü İlokulunda göreve başladım. Daha sonra Bayburt´ta sırasıyla Merkez Aydıncık Köyü İlkokulunda ,Veysel Efendi İlkokulunda, Şairzihni İlkokulunda, Bahir Necati Sorguç Yatılı Bölge Ortaokulunda ve Aralık 2014 tarihinden Temmuz 2023 tarihine kadar Mahmut Kemal Yanbeğ İlkokulunda görev yaptım. 28.07.2023 tarihinden itibaren Atatürk İlkokulu'nda görevime devam etmekteyim.Evli ve  4 çocuk babasıyım